cum sarbatoresti 1 mai?

30 aprilie 2009

In fiecare an, de mic copil, am sarbatorit 1 Mai alaturi de parinti, prieteni, vecini in doua ipostaze ori la iarba verde , ori in fata casei! Din 2006, an in care am inceput sa ma implic mai mult pe partea de politica si organizarea de actiuni pentru tineret, sarbatoarea de 1 Mai a fost prilej pentru mine de a aduna 100 de tineri si a petrece cateva ore minunate la iarba verde intr-o zona mirifica(Valea Farasestiului – aproape de manastirea Izvorul lui Miron). Anul acesta m-am hotarat sa sprijin initiativa unui  grup de tineri pentru a organiza o ECO-Excursie. Punctul de plecare este orasul Faget si merge pe traseul Baile Herculane – Orsova – Baia de Arama – Tg. Jiu – Hunedoara – Deva – Faget. Traseul tine 3 zile, iar autocarul are 55 de locuri.
 
Sper sa iasa bine!
 
Un weekend minunat si nu uitati: pastrati curatenia!
 
UP-DATE: o zi inceputa cu o explozie la o roata de la autocar . O noapte nebuna, soldat de paza pentru 50 de tineri!O dimineata incarcata de nervi…revin!

UP-DATE2: Nervii de dimineata au trecut!Noi am trecut pe la Baile Herculane. Din pacate, timpul foarte scurt ne-a presat si nu am avut ocazia sa vizitam prea multe. Tot aici am luat masa( foarte buna mancarea la Dixi – undeva in centrul orasului). Acum suntem in autocar, in drum spre 7 izvoare. revin! 

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X