anunt angajare

29 iunie 2009

 

 
ANGAJAM BLOGGER!
 
 
Te pricepi in ale’ blogului, sti sa faci trafic, te pricepi la SEO, ai habar un pic de layout si iti place designul web asa un pic, dar cu gust…mai vrei sa faci si bani in timpul liber?
 
Iti place sa scri, iti plac provocarile, iti place sa te implici in noi proiecte de new-media si e-commerce?
 
Da un mail cu ce sti sa faci, un proiect(blog, site, etc) de referinta iar apoi te voi cauta pentru mai multe…

In plus…daca nu te incadrezi in cele de mai sus dar ai un blog ce merge bine si vrei ceva bani in plus…trimite un mail la dannecsa@yahoo.com in care sa iti treci si numarul de telefon si te caut!

 
PS: as prefera sa fi din Timisoara …:D
 
Toate cele bune!
 
LE:
 
Asa ca sa intelegeti de unde si pana unde…o sa va spun toata povestea. In urma unor intalniri de afaceri avute loc saptamana trecuta in Timisoara, am devenit partner manager la o companie romaneasca in plina dezvoltare, preluand o mica parte din actiunile companiei respective. Sediul e pe MV, la cladirea RomCapital.Eu am preluat divizia de project management si ar urma sa dezvolt partea de EU Office.
 
In urma discutiilor purtate cu diferite cunostinte si prieteni din mediul de afaceri, am ajuns la o idee de proiect ce poate fi dezvoltata in viitorul apropiat pentru un important grup de investitii de pe piata romaneasca, pe baza necesitatatilor actuale. In cadrul primelor linii directoare ale strategiei se axeaza promovarea on-line, prin definirea unui brand.  Astfel in momentul de fata imi pregatesc o echipa de oameni, as prefera tineri, ce sa ii pot angaja in dezvoltarea acelui brand prin intermediul blogului, tineri ce sa ii pot recompensa atat financiar cat si prin bonusuri(gen perioade de specializare moca, vacante in tara, concedii in strainatate, etc). Spre exemplu, lucrez cu doi tineri in domeniul investitiilor si a proiectelor europene. In momentul de fata ei sunt plecati in grecia pentru 10 zile pe banii companiei. Tot ce au avut de plata a fost 40 euro pentru transport!
 
Vreau sa fiu foarte clar…a nu se intelege ca angajez oameni care au blog si eu sa le folosesc traficul…in nici un caz, pentru acest lucru exista un alt proiect si se plateste la fel ca in publicitatea de tipul "per click". 
 
Noi preluam un proiect de la 0 si nu conteaza ca e vorba de un concert sau de vanzarea de suruburi si il ducem pana la 100%.
 
Angajarea se va face pe baza de proiect, iar timpul alocat se va negocia in functie de cunostintele fiecaruia si de implicare.
 
Ca obiectiv stabilit al meu este formarea unei echipe viabile, pe care sa ma pot baza in cadrul unui proiect…
 
Dupa ce adun cel putin 5 oameni, pot sa ma intalnesc cu ei la un gratar si sa discut toate aspectele.
 
Pe langa acest proiect, mai am in lucru in 10 proiecte de anvergura mai mica dar foarte bune…deci de lucru avem! 

Deci astept doritori!

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X