Eu si #StartupDays

6 martie 2010

Articol publicat in: Afaceri, Internet, Mass-media, Personal


Azi a avut loc #StartupDays. Am fost unul dintre cei care au participat si au prezentat un proiect. Un total de 10 proiecte, care mai de care mai interesante. Poate ca asteptarile unor oameni au fost mai ridicate si sigur nivelul pentru #Timisoara este inca unul mic, dar cred din tot sufletul ca, impreuna cu oamenii de aici, vom putea sa dezvoltam si sa aducem o noua gandire in online-ul romanesc, dar mai ales in cel local.

Prezentarile au fost in buna parte hilare (inclusiv sau mai ales a mea), dar cred ca sfaturile ce au venit din partea mentorilor au fost de real folos, chiar daca nu au fost respectate 100%, asa cum puncta si Bobby Voicu astazi.Feedback-ul a fost foarte bun, unele proiecte chiar au trecut cu mult peste timpul alocat intrebarilor.

Mentorii au fost minunati, chiar daca s-au mai incruntat sau au ras unii dintre ei la prezentari si cred ca au deschis o noua directie. Eu unul le multumesc pentru parerile lor obiective, sfaturile foarte bune dar mai ales pentru deschidere, timp acordat si ganduri bune!

Din punct de vedere al organizarii evenimentului, ma-nclin in fata voastra si va zic: felicitari!

Cu ce am ramas eu de astazi? Am ramas cu o noua parere conturata in jurul proiectului meu, despre care voi vorbii intr-un post viitor, am ramas cu foarte multe sfaturi foarte utile atat din partea mentorilor, cat mai ales din partea publicului, din partea oamenilor prezenti la #startupdays. Am mai ramas in cap cu un mare nor de idei, despre noi proiecte, ce sper ca intr-o saptamana sa reusesc sa le pun pe hartie, ca mai tarziu sa le pot analiza . Dar cel mai important lucru e ca in urma zile de astazi am ramas cu o baza! Da! O baza de plecare pentru orice proiect! Si in plus am ramas cu o prima intrarea in lumea pitching-ului!

Ca si concluzie: a fost un eveniment foarte bun si foarte reusit! Dar sa nu uitam ca de fapt astazi a avut loc doar prima batalie, iar razboiul nu e nici pe departe terminat!

PS: as vrea sa vad ca peste o luna, doua sau chiar trei apar toate aceste proiecte prezentate astazi! Chiar m-as bucura!

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X