To be or not to be in a relationship?

22 aprilie 2010

Articol publicat in: Internet, Mass-media, Personal


De cateva zile am o disputa referitor la faptul despre cum se reflecteaza in ochii celor din jur, daca esti sau nu, intr-o relatie cu cineva si aici ma refer stric la relatiile de dragoste.

Eu unul, nu am avut noroc in dragoste si acesta e adevarul. Niciodata nu e prea tarziu. Nu stiu cum am reusit, dar mereu m-am indragostit atunci cand nu era momentul potrivit si mai ales de persoana care nu era potrivita. Nu ma pot plange ca nu am fost implicat in relatii, dar mereu asa s-au intors lucrurile de mereu am dat kixs! Au fost relatii in urma carora am iesit foarte sifonat sufleteste, au fost relatii dupa care nu imi pare rau pentru ca au fost niste experiente foarte frumoase. Sunt femei din viata mea pe care inca le mai intalnesc prin oras sau ne mai vedem la o cafea. Sunt femei pe care nu le-am mai vazut din momentul cand ne-am despartit.

Zilele trecute mam hotarat sa mai acord o sansa unei persoane pe care eu o respect foarte mult. O persoane pentru care la un moment, chiar am simntit ceva si care ma intelege foarte bine si acum. Mai iesim in oras, ne simtim foarte impreuna, dar sunt lucruri intre noi care ne fac sa nu fim compatibili intr-o relatie. Pentru noi, stadiul de prieteni foarte buni, este cred definitia cea mai potrivita avand in vedere ca nu mai exista sentimente de dragoste. In urma cu ceva timp, Tomata, pornea o adevarata discutie despre prieteniile foarte bune intre persoane de sex opus. Si totusi raman la parerea mea: se poate!

Impactul online-ului in viata personala se vede foarte bine, la fel cum se vede si perceptia celor din jur, mai ales pe retelele de socializare si aici as puncta cazul Facebook. Daca iti schimbi statusul din single in in a relationship toata lumea aplauda, te felicita , s.a.m.d… dar daca dupa putin timp schimbi statusul si iar apare single oamenii incep sa perceapa ca ai o problema . E chiar atat de greu sa inteleaga cineva, ca de fapt a fi singur sau a fi impreuna cu cineva, nu inseamna decat a fi impacat cu alegerea ta? Eu unul, decat sa fiu intr-o relatie cu cineva care imi mananca toata energia doar de dragul de a fi sau mai rau, doar de ochii lumii, prefer sa fiu singur.

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X