un perete

4 mai 2010

Articol publicat in: Cultura, Internet, Personal


In fata unui perete mereu refuzam sa credem ca totul ne este destinat noua si cautam o raza de lumina in viata noastra. Daca toate lucrurile ar fi bune, viata noastra ar fi mult mai simpla. De fapt ea este simpla, dar nu reusim sa o intelegem noi asa cu ar trebuii si atunci o complicam fara rost.

Stiu ca doar doua lucruri in viata nu se vor mai intoarce…niciodata: o sageata si o sansa! Astazi nu mai am timp de regrete.

Tot ceea ce ne ramane in viata sunt sentimentele si amintirile. Nu poti sa iei cu tine, oricat de mult ai vrea si clipa aceea care a taiat pentru o secunda respiratia ta. Mereu ne vom raporta la amintiri fie ca vrem sau nu. Mereu ele vor imprima o valoare asupra noastra, valoare ce a fost, este si va fi mereu o unitate de masura pentru noi in ochii celor din jurul nostru. O fotografie mereu va surprinde o clipa, o amintire totusi, va ramane vie mereu in noi!

Gandim echitabil in functie de egoismul ce zace in noi. Visam cu ochii deschisi in plina zi si speram ca naivitatea aceea ce ne face speciali sa nu dispara din noi si sa pastreze copilul ce sta ascuns mereu acolo. Uneori iubim ca si cum ar fi pentru ultima data cand iubim, uneori vorbim doar ca sa vorbim si uitam de context. Fugim cu pasi rapizi spre un stil ce nu ne defineste si lasam “pierduti” oameni ce si-au pus sperantele lor in mainile noastre. Uneori, si eu ma simt precum un cantec fara versuri, uneori si eu ma simt precum o pasare ce nu mai are aripi sa zboare, uneori si eu ma simt precum un barbat fara sufletul lui!

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X