si dragostea?

5 mai 2010

Articol publicat in: Familie, Internet, Personal


Am crezut pana nu de mult intr-o putere miraculoasa…puterea dragostei! Am crezut ca pot face absolut orice si ca pana la urma totusi dragostea va invinge.

Nu ne-am mai vazut de foarte mult timp si curios ca mi-a iesit iar in “cale”. Am vorbit enorm de mult, despre vrute si nevrute, am vorbit despre ea si despre mine, am vorbit si despre noi dar parca timpul se scurgea cu o viteza incredibila, asa cum sa scurs cat timp am fost impreuna.

“Am fost cel mai fericit om de pe pamant, o stiu si eu!”

Uneori, e mai bine sa renunti decat sa lupti intr-o lupta ce nu iti apartine. Eu am luptat pentru ea si am castigat lupta dupa lupta pana la urma am pierdut razboiul!

Am facut tot ce am putut sa o uit dar imi revenea in viata mea obsesiv. Mereu imi spuneam ca voi renunta la ea, dar cu fiecare minut petrecut alaturi de ea parca ma indragosteam tot mai tare. Mi-am spus ca voi face orice ca ea sa fie fericita, dar m-am mintit singur. De fiecare data cand imi cerea sa o las sa plece, ma luptam tot mai tare sa o tin langa mine. Nu am inteles ca de fapt ea nu vroia un suflet si ca eu nu o iubeam suficient de mult incat sa o las sa plece si sa fie fericita. Am tinut-o mereu intr-un colt de suflet! Acuma a trecut si ultima noapte de dragoste.

“Nu te-am iubit dar te-am adorat. Tu ma iubesti?”

Am tot intrat si am tot iesit din relatii cu un singur gand: poate voi mai creste si nu voi mai fi un naiv ce mai crede in dragoste. M-am schimbat? NU! Doar ca nu mai cred in vise ce nu se pot faurii. Nu mai cred in vorbe dulci si ochi frumosi! Nu mai cred intr-un trup ce imi ofera doar placere de moment. Poate am devenit un pic mai matur!

“De cand te stiu, mereu ai avut toate raspunsurile la intrebari in fata ta, dar nu ai vrut sa le vezi si le-ai asteptat de la mine!”

Toata viata am cautat raspunsuri la intrebari ce nu isi au rostul. Mereu am pierdut un timp pentru a gasii ceea ce altii nu vor sa stie. Mereu am fost omul care a vazut un lucru si a replicat “de ce nu? ” atunci cand toti spuneau “de ce?” !

Am crezut ca stiu ce vreau de la viata, dar cel mai “prost profesor” a dat o mana de ajutor! Am primit examen dupa examen si mai apoi profesorul meu a predat si lectia!

Mereu vor vorbii mai bine despre sex oamenii care au facut mereu dragoste, la fel cum cel mai bine vor vorbii despre sentimente cei care le-au trait din plin, cu multa pasiune! As vrea sa cred ca le voi traii pe toate, insa niciodata nu sti ce iti rezerva viitorul! Uneori exigenta iti aduce un plus de respect de sine, dar in acelasi timp si un alt stil de viata ce te face unic!

“Ziua aceasta,

poate,

e cea mai buna zi din viata noastra!”

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X