Ma retrag

15 mai 2010

Articol publicat in: Hobby, Internet, Personal


Asa cum am anuntat astazi pe contul meu de twitter @dannecsa, am decis sa ma retrag din online! M-am hotarat sa renunt la unele retele de socializare. Astfel, voi renunta la conturile mele de pe Hi5, precum si alte conturi ce le am pe diferite retele de socializare. Contul de Facebook il voi redenumii si va fi folosit doar in “interes de serviciu” pentru promovarea produselor BIO. Prezentarea Dan Necsa – Personal Health de pe Facebook va ramane activa, dar intr-o scurta perioada ma voi decide asupra administratorilor.

In ceea ce priveste blogul, nu il voi sterge. De maine categoria de incadrare se va schimba din “personal” in “business”. Ma voi decide asupra unui numar de administratori ce sa poata oferii mai departe informatii pentru sprijinirea tinerilor ce doresc sa dezvolte o afacere personala, dar si pentru promovarea diferitelor produse, in special pe aria BIO.

Decizia vine pe fondul unei nemultumiri generale pe care o am in ultimul timp tot mai accentuata, dar si datorita timpul tot mai redus din viata personala. Din 2007, am inceput sa fiu implicat in tot mai multe proiecte ce au pornit din online si s-au dezvoltat foarte bine. Totusi, a venit timpul ca unele lucruri sa se schimbe.

Vreau totusi sa multumesc si voua, celor care cititi acest blog, pentru interesul manifestat. In acelasi timp vreau sa multumesc tuturor celor din comunitatea ce va ramane mereu o amintire foarte frumoasa pentru mine. Sunt niste oameni minunati si merita sa ii cunoasteti pe toti in particular dar si online! Vreau sa le multumesc si celor care au fost mai rautaciosi si in loc sa ofere un sfat, au preferat sa “arunce cu piatra”. Din pacate, acest lucru l-am observat ca se propaga tot mai mult pe partea de online. Marlania este un mare flagel in Romania, iar pe mine nu ma reprezinta!

Multumesc si celor din aria nationala, in special la Bobby Voicu si Cristian Manafu pentru lectiile oferite in cadrul StartUp Day’s, la Greenfield pentru toate gandurile bune, dar si la Pyuric pentru recomandarile muzicale dar nu numai!

Toate cele bune,

Dan

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X