open relationship

31 mai 2010

Articol publicat in: Personal


Cu cat trece timpul mai mult, cu cat inaintez in varsta apar diferite parti negative dar si pozitive, gen: chelesti, iti apar fire albe , dar si devii mult mai intelept! Nu stiu de ce la mine ultima parte nu se aplica!:)

Lasand gluma la o parte, una dintre legile nescrise sau dintre legile lui Murphy zice cam asa: atunci cand iti doresti un lucru foarte mult, ai toate sansele ca acel lucru sa se intample oricui altcuiva, dar nu tie! Ei bine eu am cam fentat un pic legea si nu am lasat sa se intample azi si la mine. De la o veche poveste de dragoste, pentru ca a fost si dragoste la un moment, am ajuns astazi sa ne reintalnim pur si simplu intamplator dupa ani buni si sa infiripam o noua relatie. Nu stiu cat o sa tina si nici nu ma intereseaza. Nu vreau sa ma gandesc de ce nu a mers atunci sau cum o sa reactionez maine la ce decizie am luat azi. Poate ca m-am cam pripit, poate ca ochii care nu se vad ani buni chiar se uita dar un sarut face mai mult decat o mie de cuvinte.

Cristina scria despre cele 50 de “firt’s date”. Eu unul nu mi le-am contorizat, dar retin foarte multe detalii de la multe intalniri. Unele foarte hazlii (si o sa scriu intr-o buna zi si despre ele), unele mai triste, dar pentru mine au fost o experienta placuta. In toate relatiile mai de lunga durata pe care le-am avut, niciodata nu au inceput cu o intalnire prestabilita din timp. Au fost spontane, au fost fara tatonari si mereu au dat impresia ca ne cunoastem de o viata chiar daca ne-am cunoscut doar de 5 minute.

Nu sunt adeptul unei relatii inchise, dar recunosc ca sunt gelos de felul meu. E greu sa te atasezi foarte tare intr-o relatie deschisa , dar macar nu risti sa te implici prea mult unde, poate, nu o sa mearga!

Uneori pretul pe care il platim pentru o secunda de fericire e prea mare, dar sincer…chiar merita!

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X