despre relatie

16 iunie 2010

Articol publicat in: Internet


“Barbatul vaneaza femeia pana cand ea il prinde.”

De ceva timp mi-am facut un obicei cam prost. Ma plimb dintr-o relatie in alta de parca as fi un tigan ce isi schimba caii. Trebuie sa recunosc ca sunt un “vanator” cam prost si ca sunt cam dezastru la date-uri. Nu stiu ce sa intampla cu mine dar ma lipesc exact de cine nu trebuie. In urma cu ceva timp parca imi iesea “pasenta” din prima si nu mai trebuia sa ma chinui prea mult. Era natural, era instant si textele veneau de la sine fara prea multe complicatii. Azi chiar daca respect “regulile de aur” tot nu reusesc sa gasesc persoana care sa ma faca sa fie EU, sa ma simt liber, spontan, sa imi placa discutiile si sa nu ma plictisesc dupa o ora.

Nu pot sa zic ca nu cunosc fete dragute zi de zi prin locurile pe unde merg, nu pot sa ma plang ca nu cunosc suficiente “surori”, la fel cum nu pot sa zic ca nu cunosc regulile “jocului”, doar ca uneori chiar ma satur sa ma plimb de colo’ colo’ sau sa “alerg”.

Sunt satul si de animalele de prin relatii, pentru ca asa incepe o relatie, cu “puiul eu”, cu “pisoiasul meu”, dar tot cu animale se si incheie: “porcule”, “scroafo’ “, “magarule”, etc…

Si mai sunt satul de faze penale de despartire. De ce nu poate exista si intelegere, adica asa frumos e cand incepi sa cunosti o persoana, cand incepe o relatie, cu flori, cu vorbe frumoase, cu bucurie de moment, chiar si un pic de fericire si apoi la despartire atata dramatism, transformam un proces absolut normal intr-o telenovela. Why?

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X