suflete al meu…

20 iunie 2010

Articol publicat in: Internet


Cand te astepti mai putin, in viata iti apare o noua sansa. Renuntam la a mai spera in ziua de maine si ne vrem impacati cu noi dar uitam sa multumim pentru tot ceea ce primim, uitam sa ne bucuram de fiecare lucru marunt din viata noastra, lucruri ce ne fac viata mai frumoasa. Astazi sunt bucuros chiar daca sufletul meu se afla departe. Visele spulberate au ramas in spate si o noua raza de lumina se vede in fata. Ma bucur acum ca pot sa cant acele versuri de bucurie chiar daca nimeni nu stie. Inca zambesc si o fac din toata inima. Nimeni nu mai are nevoie de cuvinte triste si totusi mai scriem o noua pagina in cartea vietii. Un nou capitol se contureaza in pragul diminetilor tarzii si noi vise apar si dispar precum roua de pe petalele florilor. O viata plina de culoare ce se grabeste spre un alt orizont decat cel pe care ni l-am inchipuit. De necontenit e faptul ca niciodata nu am avut un loc in care sa pot spune ca “sunt acasa”. Niciodata nu am avut un om care sa ii pot spune tot ce am avut in suflet. Am inchis usile si am strigat cat am putut de tare ca “mie frica”. Nu vreau sa fiu inca unul dintre cei care fluiera doar cand vor. Daca viata mi-ar fi aratat calea as fi spun NU. Am vazut mii si mii de lucruri si mereu m-am intrebat “de ce nu?” atunci cand alte persoane intrebau “de de?” si totusi nu pot sa ma opresc pentru o secunda si sa spun ca eu nu am invatat nimic de la viata. Nu cred ca o sa pot sa inteleg cu adevarat un lucru daca imi voi tine capul ascuns sub nisipul lucrurilor comune, precum un strut speriat. Vreau sa las ceva in urma mea pentru ca nu exista fericire mai mare decat acel sentiment sublim ce sta ascuns in sufletul celui de langa tine. Nu pot spune ca am vazut pana nu scriu, nu pot spune ca stiu pana nu il traiesc acel lucru si totusi am vazut prea putine, am trait prea putine lucruri ca sa pot spune ca sunt demn de acel sentiment.

Pentru toate exista un timp, ce a fost a fost si nu se vor mai intoarce. E greu sa spui “ne mai vedem cand ne intalnim!” cand de fapt tu spui un mare “ADIO!”. E greu sa traiesti cu acel gand ca acuma esti nimic acolo unde candva ai fost totul si niciodata nu te vei mai putea intoarce acolo ca si cum nimic nu s-a intamplat. Suflete al meu nu cer iertare pentru tot ce am facut, cer doar o raza de iubire ca s-o pot lua de la inceput si sa spun cu mana pe inima ca am facut tot ce am putut. Am puterea sa schimb ceva si o stiu chiar daca o parte din mine a ramas in grija ta. Nu, nu mai vreau sa traiesc din amintire, nu mai vreau sa traiesc nopti fara vise…suflete al meu!

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X