M-am saturat

7 iulie 2010

Articol publicat in: Afaceri, Educatie, Internet


Am de ceva timp contul de Facebook, dar si contul de Twitter. Azi am ajuns intr-un punct de saturatie si chiar de nervozitate fata de acei oameni care stau in spatele conturilor comercile, dar si fata de politica companiilor care vor sa se promoveze in online cu ajutorul acestor elemente. Sunt atat de agasanti incat nu realizeaza ca pe mine unul, mi-au indus o stare de repulsie totala fata de acea companie.

Nu vreau sa intelegi gresit mesajul, nu am nimic impotriva dezvoltarii unei campanii de social media , de corporate branding prin intermediu retelelor de socializare, dar nu in acest mod. Dau un exemplu al unei compani micute din Romania(fara nume ca nu e frumos), care dupa ce a trimis o invitatie de “join” in reteaua proprie de friend’s, a revenit cu o invitatie pentru prezentarea oficiala a companiei si una pentru grupul companiei. Totul ok si normal pana aici. Sunt de acord, pentru ca doar asa poti afla de ei, dar in timp de 2 saptamani am primit 18 mesaje de la ei. Au devenit agasanti si foarte enervanti, revenind cu acelasi mesaj in decur se cateva zile. Dupa ce le-am trimis un mesaj in care i-am rugat frumos sa modereze un pic mesajele au devenit aroganti si nesimtiti pe drept cuvant! Pe mine clar nu o sa ma aibe drept client.Iti refuza dreptul de a alege cand vrei sa vezi informatia si cum vrei sa iti vina.

Din pacate acest lucru se intampla si in cazul Twitter. Cred ca mai trebuie sa mai mancam multa paine pana ajungem sa intelegem foarte clar ca o campanie in social media te poate ridica si iti poate aduce multe beneficii, dar te poate pune la pamant daca nu sti cum sa o faci.


Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X