Fratelli Fashion Fridays

9 iulie 2010

Articol publicat in: Corporate, Internet, Mass-media


Printre evenimentele din acest weekend, in Timisoara am gasit Fratelli Fashion Fridays – un concept inedit, care isi propune sa aduca moda, mai aproape de privitor. Incepand de astazi, 9 iulie, cei de la Fratelli Timisoara vor aduce pe rand, cei mai apreciati designeri ai momentului, care vor transforma terasa Fratelli in propriul showroom. Fashion Fridays nu este doar o prezentare de moda, ci un concept care aduce trendurile de pe scenele marilor prezentari de moda, la indemana publicului.

Printre designeri care vor prezenta azi, am regasit-o pe Alina L??an Tulipe Noire, o colectie vazuta ca o aventura in universul delicat feminin, in care liniile sunt trasate cu precizia unei spade, la franaise, cu accesorii Endless si incaltaminte- Essenza. Am reusit sa stam putin de vorba:

Alina, ce e moda pentru tine?

Pentru mine , moda implica partea de design si de atelier pentru clientii endless, dar si partea de styling, colaborarile cu reviste, formatii, artisti din tara sau/si strainatate. Nu cred ca moda trebuie facuta superficial si nici ca e vreun moft. Incerc sa o inteleg la timpul prezent.

Ce e endless Alina?

E mai mult o atitudine si nu o imagine teatrala sau intens pregatita in oglinda. Este numele sub care imi realizez colectiile, pot fi tinute pentru fete nonsalante sau baieti inteligenti.

Ce ne prezinti azi?

Un preview al colectiei 2010 2011, colectie prezentata si in cadrul Romanian Fashion Week de la Iasi. Un concept nou de eveniment, propus de Fratelli Timisoara si care in Bucuresti se intampla deja constant de o perioada. Pe langa partea de ShowRoom Day si FashionShow Night, designerii invitati in cadrul acestui eveniment propun si cate un T-shirt, in viziunea evenimentului. In toamna, vom organiza o expozitie si o licitatie cu aceste tricouri, urmand ca banii sa fie donati intr-un scop pe care il vom alege impreuna cu cei de la RotarAct Timisoara.

Ce aduce nou colectia ta in tendintele viitorului?

Colectia de 2010 2011, are la baza filmul La Tulipe Noire , simbolul lalelei negre si de aici vine si numele colectiei. Nuante de bej, crem, camel, gri in contrast cu detalii grafice negre, transparente in contrast cu texture opace, subliniaza propunerea de silueta pentru noul sezon alaturi de cateva tinute degajate pentru baieti.

Cum influenteza tendintele europene, designerii romani?

In Romania, moda este asa cum ne-o dorim. Ma bucur sa descopar la fiecare editie RFW noi tineri talentati si interesati de fenomenul modei. Exista doua tipuri de designeri, unii care fac un copy/paste si copiaza tinute din colectile deja lansate de designerii celebri, acestia sunt foarte influentati de tendintele europene si cei care incearca plecand de la tendintele deja lansate sa traseze noi variante creative si aduc ceva in plus.

Pe langa Alina L??an, am intalnit-o si pe Mirela Diaconu Invasion care este o poveste despre “spectacol”, care exploreaza fascinatia de a privi si atractia pentru ceea ce este privit. Vorbeste despre societatea voyeuristica in care traim si despre placerea de a observa si devora tot ce se intampla in jurul nostru.

Pe langa designerii de moda consacrati, prezenti la Fratelli Fashion Fridays, evenimentul se va bucura si de o expozitie foto, prin participarea unui fotograf autohton – Nicu Muntean. Desi s-a lansat de curand in arta fotografiei, Nicu a ajuns sa fie unul dintre cei mai apreciati fotografi de fashion din Timisoara. O parte din lucrarile lui le veti putea vedea vineri si sambata pe Terrazza Fratelli.

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X