Credibiliatea unui blogger!

28 iulie 2010

Articol publicat in: Internet, Mass-media, Personal


Am tot auzit si am tot fost prins in diferite discutii referitoare la credibilitatea unui blogger si cat de mult poate influenta el intr-o” piata” enorm de mare. Dracul pana la urma nu e atat de negru pe cat pare. Inainte de toate, majoritatea oamenilor care si-au facut un blog, au un scop final in minte si isi doresc sa exprime ceva. Faptul ca reusesc sau nu, tine doar de modul lor de a personaliza acel mesaj si modul in care isi pun in evidenta personal brand. Dar uneori se ajunge la un punct de saturatie intre acei oameni care emit mesaje(chiar si nisate) si atunci ce faci?

Redundanta mesajelor afecteaza credibilitatea bloggerului!

Citeam zilele trecute la un Alexandru pe blog despre redundanta in blogosfera. Sa stiti ca mare dreptate are cand zice ca: “Un blogger nu ar trebui sa preia stirea scurta de parca blogul lui e sursa mea principala de informare (sau singura). Nu e asa! Citesc blogul respectiv pentru plus-valoare: fa o analiza, o speculatie , da-ti cu parerea, orice dar fa ceva ca de aia te citesc.” In medie pe zi arunc un ochi in peste 30 de bloguri si sincer am inceput de mai bine de trei luni de zile sa imi setez reader-ul dupa imaginea creata in timp fata de acei oameni. Nu mai vreau sa acord credibilitate unui purtator de mesaj care nu stie sa asculte si o alta parere. Nu mai vreau sa acord credibilitate unui om care copiaza un lucru si se lauda cu el ca si cum el e primul care la descoperit. Nu, nu mai vreau sa dau credibilitate unui om care reactioneaza dur cand primeste o critica constructiva din partea unui necunoscut si nu, nu mai vreau sa dau credibilitate unor oameni care se umfla in pene ca sunt cei mai buni, dar ei de fapt sunt promovati pe baza unei legaturi de prietenie sau a pupincurismului!

Din punctul meu de vedere, unele lucruri ce se intampla in online azi sunt foarte clare. Cat priveste credibilitatea bloggerilor din #Timisoara, azi va recomand doi oameni in care eu am o incredere foarte ridicata: Alex Blogu si Alexandru Bleau!


Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X