Ana?

5 august 2010

Articol publicat in: Personal


“Dragostea, un joc fara margini ce ne permite sa ne desfasuram toate fortele pe un camp minat cu mult inainte de a ne cunoaste pe noi, cei care iubim…”

De la sublim la ridicol, de la amuzant la serios, de la gand la fapta, peste tot intalnim acel lucru ce il aruncam intr-o categorie de pe un raft prafuit cu o titulatura generala “dragoste”. Prinsi in valtoarea cotidianului ne lasam bucati din suflet in tot felul de relatii pasagere ce ne transforma in mici monstri dintr-o mlastina a vietii personale in care stam prinsi. Uitam ca viteza e doar un factor ce nu conteaza atunci cand iubesti cu adevarat, uitam ca marimea e doar un alt motiv de care ne impiedicam atunci cand nu iubim cu adevarat. Un sentiment curat, un instinct ce se scurge prin vene si ne da o roseata mai aparte pe obrazul parjolit de un soare ce vrea sa fie si el iubit, o apa a vietii ce ne face fericiti atunci cand ea se bea in doi, ca altfel devine o otrava naucitoare ce ne distruge prea incet.

Mi-am promis ca nu o sa mai las sa treaca o zi fara sa nu vad frumusetea din ochii ei, fie ca sunt verzi asa cum e iarba primavara pe campiile ce se intind spre varful muntilor, fie ca sunt albastri precum albastrul limpede al cerului ce imi confera liniste sau fie ca sunt caprui si ascund o blandete si delicatete ce ma face sa ma simt rege intr-o tara plina de minunatii.

Am fost si am cautat in zare o EA. Am umblat si in lung si in lat, m-am tot plimbat si m-am tot intrebat oare unde dracului e si “jumatatea mea”? Cineva imi raspundea ca toate lucrurile bune vin mai greu, altcineva imi spunea ca toate vin la timpul lor, insa nimeni nu stie ca timpul meu e AICI, e ACUM si se scurge si se duce si nu am cu sa il mai opresc…

Candva, intr-o seara, pierdut printr-o Vama, am cautat o… Ana!


Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X