Masturbare in public?

19 august 2010

Articol publicat in: Educatie, Internet, Sanatate


Am crezut ca am trait sa vad o buna parte din lucrurile ce se intampla pe acest pamant, insa nu poti sa povestesti despre ele pana nu le traiesti pe proprie piele. Nu cu mult timp in urma, o buna prietena imi povestea ca uneori, cand trece prin Parcul Rozelor din Timisoara, vede cate un tip ce se masturbeaza pe o banca la intrarea de catre strada Cluj. La inceput am ras de ea si cu ea, insa azi de dimineata a trebuit sa parcurg distanta intre zona Complexului Studentesc si zona Primariei pe jos si ca sa scurtez drumul am trecut prin Parcul Rozelor. In jurul orei 07:30, era un nene imbracat la costum ce se masturba pe o banca. Am crezut ca nu vad bine! Wtf???

Eu ii consider pe acesti oameni bolnavi psihic, oameni ce trebuie sa mearga urgent la un control. Au o problema si aceasta problema cu un pic de ajutor poate fi rezolvata. Am mai auzit tot felul de povesti, insa azi acest lucru m-a socat. Stiu ca e o problema delicata dar e o problema a societati in care traim. Eu nu pot sa ii inteleg pe acei oameni cu toate ca as vrea, chiar nu pot! E balta plina de “peste” si chiar daca ai zile mai proaste si nu prinzi nimic, ai casa nene, gaseste un loc retras daca ai o astfel de problema!

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X