Stai…#Startup Days!

25 august 2010

Articol publicat in: Afaceri, Corporate, Mass-media


Iti mai aduci aminte? Pe 6 Martie 2010 am participat la #Startup Days! A fost o participare total nepregatita. Da, recunosc!:) O idee, un plan foarte scurt si un angajament pus pe hartie in mai putin de 15 minute! Startup Days vine cu o noua editie!

Ce e Startup Days?

StartUp Days s-a nascut din dorinta de a dezvolta mediul online romanesc intr-o noua directie, de a oferi specialistilor din domeniu posibilitatea de a-si testa limitele, a-si pune in practica ideile intr-un interval de timp prestabilit si de a dezvolta impreuna proiecte cu potential de business.

Unde? Cum?

Evenimentul are loc in 1-3 octombrie, la Valiug, in apropiere de Timisoara. Pentru a aduce cele mai bune idei si cei mai buni oamnei la eveniment, aceasta editie va avea 4 sesiuni de pitching in Oradea, Sibiu, Cluj si Timisoara. La aceste sesiuni de pitching, antreprenorii cu idei sunt invitati sa-si prezinte proiectelede business online si cei care doresc sa se implice in aceste proiecte sunt asteptati sa se inscrie pe site. In timpul evenimentului de la Valiug, participantii au oportunitatea sa creeze impreuna un produs de web in numai 56 de ore, intr-un cadru interactiv. Pentru un weekend , echipele participante vor lucra pentru realizarea proiectelor votate, ca mai apoi, ele sa devina businessuri reale.

Cine se poate inscrie?

In Startup Days se pot inscrie programatori, web designeri, developeri si specialisti in domenii corelate cu online-ul (management, marketing, relatii publice, social media , advertising, economic).

Cum am simtit eu Startup Days?

Din punctul meu de vedere, ca si om care a participat cu o idee, acest eveniment mi-a permis sa invat enorm de mult despre ceea ce inseamna parte de dezvoltare a unui proiect, de la idee la produs final , cu toate etapele lui, dar nu numai.

Cu ce am ramas?

- cu o experienta foarte pozitiva in ceea ce inseamna prezentarea unui proiect;

- cu sfaturi tehnice foarte utile din parte mentorilor;

- cu o noua viziune asupra dezvoltarii unui proiect;

- cu un feedback real si exprimat foarte direct!

Si de aceasta data voi participa la acest eveniment, insa din postura de specialist. Imi voi pune la dispozitia participantilor toate resursele pentru a ajuta in dezvoltarea proiectelor! Sa nu uitam ca la aceasta editie, proiectele beneficiaza de o finantare de pana la 20.000 de euro!:D

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X