Il ajutam pe NaePop?

7 septembrie 2010

Articol publicat in: Cultura, Hobby, Internet


In urma cu ceva timp, mai exact pe la sfarsitul lui iulie am vrut sa ma las de fumat, pentru ca sunt un fumator inrait ! Am incercat sa citesc cartea “blestemata” si zic ca am incercat pentru ca de fapt am citit-o de patru ori dar nu a prins la mine! Ghinion ar spune unele persoane, dar am incercat si alte metode dar tot degeaba! Vointa a ajuns spre 0!

Azi, am primit un mail de la Ana Vladoiu si ii multumesc cu aceasta ocazie pentru info, despre un mic ajutor pe care sa il ofer unui ong in care ea este voluntar. E vorba despre Societatea Romana de Pneumologie si care au in grija www.naepop.ro.

Ana zice asa:”Eu vreau sa va cer ajutorul. M-am implicat intr-o campanie pentrupromovarea renuntarii la fumat prin tratament (www.naepop.ro). Inainte sase lanseze site-ul nu eram foarte convinsa ca o sa functioneze. Da -site-ul arata bine, da – sunt oameni care isi bat capul sa atinga cat maimulti alti oameni, da – e unul dintre rarele cazuri in care nisteorganizatii non-guvernamentale lasa niste profesionisti sa-si faca treaba(e un site care arata foarte bine si nu un fluturas pe care s-a scris cuclasiculComic Sans), dar lumea chiar o sa se lase de fumat? Azi dimineataam vazut ca da.”

Cum poti ajuta? Da un link spre naepop.ro peTwitteroriFacebook, ori un link sau clip video pe blog(daca ai!). Daca vrei mai multe informatii poti sa afli daca dai un mail la contact@naepop.ro!

Toate cele bune,

Dan


Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X