Septembrie, luni…

13 septembrie 2010

Articol publicat in: Divertisment, Internet, Personal


Cu fiecare pas ma adancesc tot mai tare pe taramul fagaduintei si al promisiunilor desarte la ceas de noapte. Ma indepartez de teluri pregatite cu mult drag si incerc in disperarea momentului sa gasesc o cale de a scapa din cochilia mea de melc ce zace aruncata de o asa zisa soarta pe marginea unui drum ce duce spre nici unde…spre nica’ieri!

Un ultim dans l-am dansat aseara, ascunsi printre cearceafurile albe ce inca poarta parfumul nostru impregnat in ele. Diminetile de septembrie cu aroma de cafea si un iz fin de tutun au venit mai repede decat mi-as fi dorit si de nu ai pleca totul ar fi perfect. Tu imi spui ca vrei sa fugi desculta pe dealurile inca verzi, eu iti spun ca doar betonul mai poate scoate totul din mine, tu imi spui ca vrei vrei sa te ascunzi sub nisipul fierbinte din iulie, eu iti spun ca doar albastrul cerului ma limiteaza in a nu mai zbura, tu imi spui ca nu nu mai ai nevoie de cuvintele mele ce iti aduc mult drag in suflet si doar razele lui te fac sa alungi conversatiile lungi, dar habar nu ai ce e in inima mea. Ti-am promis ca nu te las, ti-am promis ca te voi purta in sufletul meu oriunde m-as afla. Ti-am promis ca si daca ar fi sa pleci, eu tot te voi astepta si cearceafurile albe iti vor simti lipsa…dar azi nu e decat luni…septembrie, luni!

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X