Social Media Summit power by Biz

16 septembrie 2010

Articol publicat in: Internet


Primul summit regional din Banat si Ardeal se tine la Timisoara in 29.09.2010 si vine sa vorbeasca despre influenta online si strategii de marketing prin social media . Doar aici poti saafli care sunt cele mai eficiente strategii de marketing prin retelele de social media si sa cunosti cei mai relevanti bloggeri si de ce nu influenceri din online-ul romanesc.

Printre numele prezente la acest eveniment ca si vorbitori vor fi: Cristian Manafu (organizator #webstock10), Catalin Tenita (cea mai buna prezentare de la #webstock10), Cristian China-Birta, Vali Petcu, dar si multi altii!:)

Ca si vorbitori locali ii avem prezenti in cadrul programului pe Alexandru Bleau si Dan Stefancu. Prin targ mai circula vorba ca il vom avea prezent si pe Alen Todorov de la X3, insa nu e oficial inca!;)

In premiera, la Timisoara, se va lansa topul Cei mai influenti oameni din online-ul romanesc realizat de revista Biz, Zelist si Kaspersky, determinat prin agregarea prezentei in online si masurarea indicatorilor din social media.

Daca vrei sa participi te poti inscrie aici, participarea fiind gratuita,dar este necesara inscrierea deoarece sunt un numar limitat de locuri!

Asa ca nu uita: ne vedem miercuri, in 29.09.2010, la Hotel Timisoara, la Social Media Summit, un eveniment prezentat de Revista Biz!

PS: daca vrei sa susti acest summit, gasesti resursele aici!;)

Share on FacebookShare on Facebook

Share and Enjoy:
  • Twitthis

Entry Filed under: Personal. Posted in  Personal Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Leave a comment

hidden

(insereaza codul din stanga)

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


TARA FASHION

TaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftinTaraFashion.ro te imbraca on-line istet si ieftin

Trender

trender

Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

BestJobs

Bestjobs.ro

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro

ZeList

GoingUp!

web analytics

Feeds

șase...presa!

Vrei sa fii la curent cu acest blog? Adauga adresa ta de e-mail. La fiecare actualizare vei primi o instiintare.


etichete

EnterClick.ro


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X